Blood age - čas vznešené krve


Blood age
Chápete, že ty dvě královny se nemaj v lásce?
Pomůžete jí na trůn nebo do temné kobky?
vojáci z Blood Age
Základní informace
Datum:8. květen 2010
Pořadatel:Guillaume
Typ:Městská hra (Post-apo)
Další informace:Bez věkového omezení, kvůli organizaci je nutná registrace na webu http://bloodage.eu/registrace.php
Podpora spolku:žádné
Popis

Časy jsou divoké a o trůn českého království se perou čtyři královny a králové. Považte, máme tu korunního prince, jeho dvě sestry a jejich ovdovělou macechu. Ani sourozenecké vztahy v této rodince nejsou ehm... vzorové. A tak se všechny potenciální dědičky trůnu raději zaštítily i nějakým budoucím králem. Do hry vstupují zkrátka čtyři královny a králové, které si osobují právo na to být jedinými právoplatnými vládci země.

Tři z nich jsou samozřejmě samozvanci, kteří budou spravedlivě vyhnáni a jen jeden král a jedna královna se stanou těmi opravdovými a právoplatnými. O tom, kteří to budou, můžeš rozhodnout i ty. Máš příležitost vztyčit korouhev jejich vojska a vést je do vítězné bitvy. Hra Blood Age není počítačová, je to opravdová hra opravdových hráčů – tzv. RPG, real player game. Hráči Call of Duty, Battlefield, Half Life a poobných her budou skoro jako doma. Tedy právě, že hru nebudou hrát doma – v sedě u počítače, ale opravdu si zaběhají, zastřílejí. Hra Blood Age se bude líbit i příznivcům paintballu nebo airsoftu a při hře Blood Age určitě budou moci zúročit své zkušenosti a dovednosti. Proti nim je naše hra velmi nenáročná na vybavení, bezpečná, myslíme, že je u ní víc legrace a hrát můžete přímo ve městě.

Hrát budeme celkem tři kola hry:

První ve tvém (nebo blízkém) městě 8. 5. 2010, to je takový rozjezd, při kterém se sformují armády, vyzkoušíme si pravidla, vybojujeme první tříhodinovou bitvu v postapokalyptickém městě.

Druhé v krajských městech 19. 6. 2010

Třetí kolo bude mít dvě bitvy - 30. 8. 2010 v Praze a 4. 9. v Brně. Rádi bychom bitvu dovedli do masívního finále - městská sobotní několikahodinová bitva.

Hraje se tedy vždy o víkendu, aby bylo dost času a mohli se všichni zúčastnit. Budeš-li chtít, můžeš se účastnit všech čtyřech bitev.

Hodnotit akci

0

Odkazy