O krušnohorcích _/^\_
Bylo jen otázkou času než Krušnohorci dobijí i toto fórum... takže jako za starých časů...
Pro ty co nás neznají tu máme náš blog kde naleznete mnoho krušných informací. Neváhejte a navštivte www.krusnohorec.blog.cz ještě dnes.
(blog jede v rozlišení 1280x768 takže doporučujeme zobrazit v režimu celé obrazovky((90% prohlížečů má tuto funkci pod zkratkou F11))
bohuzel z duvodu skoly muzu ject tak akorat do pr*ele
..... kua .....sem se tak tesil a ono nic
snad jim to tam nandate i za me.....satrif nejede protoze ma maturitu :/
Mno chtěl bych jet a doufám, že mě slunce přihlásil...
podle toho ....jedes na wh tos???
Mno děje se pořád něco...
hmmm nejak se nic nedeje ... a kde je vlastne slunce??
Páni a dámové,
po dlouhé a neúrodné zimě se skupina kamarádů Krušnohorci opět objevuje na scéně, pohleďte!
http://krusnohorec.blog.cz/1005/vyvoj-azerothem-rok-2010
a nezapomeňte:
My jsme přátelé,
v partě veselé,
a nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy se neopustíme
No, vypadá to zajímavě, já jsem docela pro. Ale tento rok se bojím slibovat, nevím jak se co vyvine (dělám maturu a chci na vysokou která jistě bude v jiném městě).
Teoreticky bych ale jel rád, ono s emi to docela i schází s tím že chci na Azeroth za trpasličího vědce 
Zdravim Krušnohorce! Rád bych vás tímto pozval na naší akci Zrození a smrt Aranu, jenž se bude konat v červenci tohoto roku. Nejspíše mně někteří znáte, Samotář určitě
. Jelikož vaší hlavní doménou jsou trpaslíci, obracím se s tímto na vás... máme frakci Techničtí a zatím se nám nedaří tam dostat ty správné lidi, ale vy by ste to mohli být
. Jinak akce se bude odehrávat v Zubrnicích, což neni daleko, tak kdyby ste měli chuť a čas ozvete se nám prosím... Odkaz na stránky akce: http://severani.mysteria.cz/aran/ a E-mail: aran [dot] larp [at] seznam [dot] cz
Předem díky za odpověď mějte se
P.S.: tuhle zprávu máte i na Blogu u profilu Slunce, tak si to tam pak klidně smažte až si to přečtete 
Souhlasím se Satrifem. Poměrně dost skupin se rozpadlo a její čleové postupně přešli do jiných teamů nebo založily vlastní dav. Já si jen myslím, že je škoda zahodit odkaz Krušnohorců...
vyřešit toto rozštěpení shizmatem..
Ale jo, to podle mě zas tak nevídané není.
Nemas ty byt zdravotni bratr a ne psycholog? 
Ktera z drevarnickejch skupin je dost velka na to, aby se mohla v klidu rozpadnout...
Pokud by byla skupina početnější bylo možno toto schizma vyřešit rozštěpením. Skupina by se zachovala, jen by členi působily v menších celcích...
Ono to vypadá, že každý si zvolil jinou, svou cestu životem a larp zůstal jediným, co nás trochu spojuje, no a když zrovna žádný není...
Jo, to na tom budeme podobne... Jen u nas to jiny co nas spojovalo ani nikdy nebylo
(jsme na tom obdobne)Ono to vypadá, že každý si zvolil jinou, svou cestu životem a larp zůstal jediným, co nás trochu spojuje, no a když zrovna žádný není...
Těžko říct, krušci mají momentálně problém se udržet pohromadě, uvidíme co přijde se sezónou.
hmmm, že by podzimní krize skupin?
(jsme na tom obdobne)
Těžko říct, krušci mají momentálně problém se udržet pohromadě, uvidíme co přijde se sezónou.
Óoo děkujeme.
Btw.: berou pořád ještě krušci zájemce?
Přesunuto do vhodnější sekce.
Mno, nerad to přiznávám, ale jsem na FB...přidám si tě.
kdyby jsme měli něco jako spam, tak ho jíme.
Samotáři, máš FB? můj účet kdyžtak facebook.com/Satrif
Nejprve internet a pak celý svět...
Ja mam dojem, ze na vas spam narazim kam vlezu

Taky to letos vidím dost bídně s larpy. Nějak došla hotovost a na spořitelní knížku jsem ukládal naposledy v roce 99 XD