O krušnohorcích _/^\_

23 replies [Last post]
Samotář's picture
User offline. Last seen 3 weeks 1 day ago. Offline

Bylo jen otázkou času než Krušnohorci dobijí i toto fórum... takže jako za starých časů...

Pro ty co nás neznají tu máme náš blog kde naleznete mnoho krušných informací. Neváhejte a navštivte www.krusnohorec.blog.cz ještě dnes.
(blog jede v rozlišení 1280x768 takže doporučujeme zobrazit v režimu celé obrazovky((90% prohlížečů má tuto funkci pod zkratkou F11))

Lidstvo nemůže získat nic, bez toho aniž by se předtím něčeho vzdalo. Abychom něco získali musíme ztratit něco ve stejné hodnotě. To je zákon o rovnosti výměny.
Samotář's picture

Taky to letos vidím dost bídně s larpy. Nějak došla hotovost a na spořitelní knížku jsem ukládal naposledy v roce 99 XD

Lidstvo nemůže získat nic, bez toho aniž by se předtím něčeho vzdalo. Abychom něco získali musíme ztratit něco ve stejné hodnotě. To je zákon o rovnosti výměny.
Revenant's picture
User offline. Last seen 22 weeks 5 days ago. Offline

bohuzel z duvodu skoly muzu ject tak akorat do pr*ele Sad ..... kua .....sem se tak tesil a ono nic Sad snad jim to tam nandate i za me.....satrif nejede protoze ma maturitu :/

[img]http://nd.blog.cz/s/satrif.blog.cz/obrazky/44626238.jpg[/img]Prej kovářská špína ...Pfff MORITURI NOLUMUS MORI(My,kdož jdeme na smrt zemřít nechceme)
Samotář's picture

Mno chtěl bych jet a doufám, že mě slunce přihlásil...

Revenant's picture

podle toho ....jedes na wh tos???

[img]http://nd.blog.cz/s/satrif.blog.cz/obrazky/44626238.jpg[/img]Prej kovářská špína ...Pfff MORITURI NOLUMUS MORI(My,kdož jdeme na smrt zemřít nechceme)
Samotář's picture

Mno děje se pořád něco...

Revenant's picture

hmmm nejak se nic nedeje ... a kde je vlastne slunce??

User offline. Last seen 21 weeks 15 hours ago. Offline

Páni a dámové,
po dlouhé a neúrodné zimě se skupina kamarádů Krušnohorci opět objevuje na scéně, pohleďte!

http://krusnohorec.blog.cz/1005/vyvoj-azerothem-rok-2010

a nezapomeňte:
My jsme přátelé,
v partě veselé,
a nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy se neopustíme

Poslouchám metal a svého muže
Satrif's picture
User offline. Last seen 4 days 12 hours ago. Offline

No, vypadá to zajímavě, já jsem docela pro. Ale tento rok se bojím slibovat, nevím jak se co vyvine (dělám maturu a chci na vysokou která jistě bude v jiném městě).

Teoreticky bych ale jel rád, ono s emi to docela i schází s tím že chci na Azeroth za trpasličího vědce Smile

"They come back as dreadnoughts when they get killed..."
BENY Veliky's picture
User offline. Last seen 9 weeks 2 days ago. Offline

Zdravim Krušnohorce! Rád bych vás tímto pozval na naší akci Zrození a smrt Aranu, jenž se bude konat v červenci tohoto roku. Nejspíše mně někteří znáte, Samotář určitě Laughing out loud. Jelikož vaší hlavní doménou jsou trpaslíci, obracím se s tímto na vás... máme frakci Techničtí a zatím se nám nedaří tam dostat ty správné lidi, ale vy by ste to mohli být Smile. Jinak akce se bude odehrávat v Zubrnicích, což neni daleko, tak kdyby ste měli chuť a čas ozvete se nám prosím... Odkaz na stránky akce: http://severani.mysteria.cz/aran/ a E-mail: aran [dot] larp [at] seznam [dot] cz
Předem díky za odpověď mějte se
P.S.: tuhle zprávu máte i na Blogu u profilu Slunce, tak si to tam pak klidně smažte až si to přečtete Wink

Bojuj a přežiješ!
Kdo uteče ten vyhraje a ránu do zad dostane!
Samotář's picture

Souhlasím se Satrifem. Poměrně dost skupin se rozpadlo a její čleové postupně přešli do jiných teamů nebo založily vlastní dav. Já si jen myslím, že je škoda zahodit odkaz Krušnohorců...

Satrif's picture

Samotář wrote:
bylo by možno toto schizma vyřešit rozštěpením.

vyřešit toto rozštěpení shizmatem..

Ale jo, to podle mě zas tak nevídané není.

drace's picture
User offline. Last seen 22 min 36 sec ago. Offline

Nemas ty byt zdravotni bratr a ne psycholog? Wink
Ktera z drevarnickejch skupin je dost velka na to, aby se mohla v klidu rozpadnout...

Já jsem ještě malé dráče, ale až jednou vyrostu, budu chrlit oheň jako tatínek!
Samotář's picture

Pokud by byla skupina početnější bylo možno toto schizma vyřešit rozštěpením. Skupina by se zachovala, jen by členi působily v menších celcích...

drace's picture

Satrif wrote:

Ono to vypadá, že každý si zvolil jinou, svou cestu životem a larp zůstal jediným, co nás trochu spojuje, no a když zrovna žádný není...

Jo, to na tom budeme podobne... Jen u nas to jiny co nas spojovalo ani nikdy nebylo Wink

Satrif's picture

drace wrote:
hmmm, že by podzimní krize skupin? Big smile (jsme na tom obdobne)

Ono to vypadá, že každý si zvolil jinou, svou cestu životem a larp zůstal jediným, co nás trochu spojuje, no a když zrovna žádný není...

drace's picture

Satrif wrote:
Samotář wrote:
Btw.: berou pořád ještě krušci zájemce?

Těžko říct, krušci mají momentálně problém se udržet pohromadě, uvidíme co přijde se sezónou.

hmmm, že by podzimní krize skupin? Big smile (jsme na tom obdobne)

Satrif's picture

Samotář wrote:

Těžko říct, krušci mají momentálně problém se udržet pohromadě, uvidíme co přijde se sezónou.

Samotář's picture

Óoo děkujeme.

Tarenor's picture
User offline. Last seen 13 hours 18 min ago. Offline

Přesunuto do vhodnější sekce.

Správce LARP.cz
2. viceprezident ASF Asociace Fantasy, o. s.
Samotář's picture

Mno, nerad to přiznávám, ale jsem na FB...přidám si tě.

Satrif's picture

kdyby jsme měli něco jako spam, tak ho jíme.

Samotáři, máš FB? můj účet kdyžtak facebook.com/Satrif

Samotář's picture

Nejprve internet a pak celý svět...

drace's picture

Ja mam dojem, ze na vas spam narazim kam vlezu Tongue Wink

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Nejbližší larpy