DRD - Den Rudého Rdaka
tento larp či co to bude je fraška nikdo tam nechoďte nejezděte nic z toho nebude a ještě všechny akce od takzvaných radenských rytířu řeknuvám nechoďte tam
ja můžu jen souhlasit z norkem a říct k tomu Amen
Promiňte, ale Hegrid má uvedeno jako občanské jméno Jaroslav Kohout, jaké je tedy Vaše?
co napsal ernie neni pravda a jako uradujici preceptor Historickeho spolecenstvi Rude ruze se omlouvam Radenskym rytirum za jeho vyroky a od jeho akci podobneho razu se cela skupina distancujeme
S pozdravem Norek
!!!!AKCE ZRUŠENA!!!! PROSÍM ADMINISTRÁTORA LARP.CZ NEPRODLENĚ KONTAKTUJE NA TEL:776541156 DĚKUJI
Tvrzení, že je akce zrušena z důvodu pomluvy je absurdní a jedná se o zástupný důvod. Když se podívám na stránky akce, nevidím nikde nic. Zrušení akce v den, kdy má začínat je také na pováženou.
Dělání obětního beránka z jednoho přispěvatele na fóru je směšné. Vyplývá tedy z toho jediná věc: Akce by se neuskutečnila tak jako tak. A uživatel ernie jen vyjádřil svůj názor, který se ve světle zrušení akce jeví jako pravdivý. Domnívám se, že k naplnění skutkové podstaty trestného činu nedošlo a pokud to bude mít nějaký následek, pak maximálně 1000 Kč pokuty v přestupkovém řízení.
Dodatek: Já, administrátor LARP.cz nebudu na dané číslo volat, nevidím k tomu důvod.

Tímto se chci omluvit Radenským rytířům za to co jsem napsal, jednal jsem v afektu a nedomyslel jsem co se múže stát, velice se omlouvám za vzniklé potíže a za to co jsem udělal, to co jsem napsal není pravda.