DRD - Den Rudého Rdaka

7 replies [Last post]
User offline. Last seen 1 year 51 weeks ago. Offline

tento larp či co to bude je fraška nikdo tam nechoďte nejezděte nic z toho nebude a ještě všechny akce od takzvaných radenských rytířu řeknuvám nechoďte tam

User offline. Last seen 1 year 51 weeks ago. Offline

Tímto se chci omluvit Radenským rytířům za to co jsem napsal, jednal jsem v afektu a nedomyslel jsem co se múže stát, velice se omlouvám za vzniklé potíže a za to co jsem udělal, to co jsem napsal není pravda.

User offline. Last seen 1 year 27 weeks ago. Offline

ja můžu jen souhlasit z norkem a říct k tomu Amen

Tarenor's picture
User offline. Last seen 8 hours 27 min ago. Offline

Radenští Rytíři o.s. schrieb:
Vážení a milí přátelé LARPu dovolte mi objastnit tento osobní incident mezi naším členem (Hegridem) a bývalým členem (Ernie, neboli Ernix) Občanského sdružení Radenských Rytířů, o.s. Je samozřejmostí, že námi pořádané akce jsou v uvedeném termínu uskutečnovány. S pozdravem a přáním pěkného dne všem přátelům LARPů. Úřadující protektor SHDŠ společenství Radenských Rytířů, o.s.

Promiňte, ale Hegrid má uvedeno jako občanské jméno Jaroslav Kohout, jaké je tedy Vaše?

Správce LARP.cz
2. viceprezident ASF Asociace Fantasy, o. s.
User offline. Last seen 1 year 28 weeks ago. Offline

co napsal ernie neni pravda a jako uradujici preceptor Historickeho spolecenstvi Rude ruze se omlouvam Radenskym rytirum za jeho vyroky a od jeho akci podobneho razu se cela skupina distancujeme
S pozdravem Norek

Tarenor's picture
User offline. Last seen 8 hours 27 min ago. Offline

Hegrid schrieb:
Vzhedem k okolnosem o nepravdivých údajích je akce zrušena a celá zkutečnost předána POLICII ČR za trestný čin pomluvy. Podle § 206 trestního zákona se trestného činu pomluvy dopustí ten, kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu.
!!!!AKCE ZRUŠENA!!!! PROSÍM ADMINISTRÁTORA LARP.CZ NEPRODLENĚ KONTAKTUJE NA TEL:776541156 DĚKUJI

Tvrzení, že je akce zrušena z důvodu pomluvy je absurdní a jedná se o zástupný důvod. Když se podívám na stránky akce, nevidím nikde nic. Zrušení akce v den, kdy má začínat je také na pováženou.

Dělání obětního beránka z jednoho přispěvatele na fóru je směšné. Vyplývá tedy z toho jediná věc: Akce by se neuskutečnila tak jako tak. A uživatel ernie jen vyjádřil svůj názor, který se ve světle zrušení akce jeví jako pravdivý. Domnívám se, že k naplnění skutkové podstaty trestného činu nedošlo a pokud to bude mít nějaký následek, pak maximálně 1000 Kč pokuty v přestupkovém řízení.

Dodatek: Já, administrátor LARP.cz nebudu na dané číslo volat, nevidím k tomu důvod.

Správce LARP.cz
2. viceprezident ASF Asociace Fantasy, o. s.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Nejbližší larpy