Zlenice Erien 2011 – Temná pravda

33 Antworten [Letzter Beitrag]
Tarenor's Bild
User offline. Last seen 13 hours 42 min ago. Offline

Poslední list z deníku Voršily, vdovy po sedláři, jenž byla nalezena v Brožově mrtvolně bledá s brkem v ruce u těchto svých posledních slov:

úterý, 13. den 6. měsíce

Už jsem jej zase viděla! Tentokrát stál blížeji než dříve, až mi v těle poskočilo srdce úlekem. Ve stínu stromů u potoka, kde zemřela minulý týden ta neznámá žena při bouři, tam na tom místě stál a hleděl! Proč jen mi nikdo nevěří? Vím, že nejsem blázen a přesto nemohu sama sobě uvěřit. Mám strach, opravdu veliký strach. Určitě je to zlé znamení a ta zlověstná zelená záře z... brrr. Nechci na to myslet, protože mne vpíjí do sebe až se celá zase topím v chladu, mráz mi prochází celým tělem až se z toho zase celá třesu. Musím si dát něco ostřejšího.

čtvrtek, 15. den 6. měsíce

Ale dnes to bylo jiné, hrozivější a opět tak blízko. Musím vyhledat kněžku! Bohové buďte mi nakloněni v tuto hodinu. Nechápu co ode mne chce ten zplozenec temnoty? Prosím všechny mocnosti světa – dejte ať mne již nepronásleduje! Já asi zešílím, moje zoufalství se mění v čirý děs. Bojím se usnout, že zase přijde nářek a pád do hlubin tak dlouhý! Bojím se vyjít z domu, že zase uvidím Jeho! Bojím se zůstat v domě, že se mi objeví na prahu dveří a pohltí mne již nadobro... Dnešní sen byl tak živý a ten hlas naléhavý! Kéž by mi řekl, abych skočila, snad bych to udělala jen abych už měla věčný klid. Do rána mi zešedivěla polovina vlasů... Bojím se jako nikdy v životě!

sobota, 17. den

Ještě teď mi slzy stékají po tváři – tolik utrpení! Jak jen bohové mohli něco takového dopustit? Již chápu... Cítím Jeho přítomnost za sebou. Určitě stojí na prahu. Vezme si mne s sebou? Tak moc si přeji aby to neudělal, tak moc se mi chce žít, ale on neodejde! Svírá se mi žaludek a drkotám zuby hrůzou, mé tělo chce bojovat, ale já už nemohu dál. Smrt není konec! To děsí ze všeho nejvíc. Ráj mi zůstane navždy odepřen. Mráz a bolest se...

Navštivte proto stránku Erienu.

Správce LARP.cz
2. viceprezident ASF Asociace Fantasy, o. s.
User offline. Last seen 31 weeks 18 hours ago. Offline

Všechny přítomné čtivce zdravím.
Zrovna jsem dorazila domů z letošních Zlenic.
Chtěla bych poděkovat všem organizátorům i zůčastněným. Byla to příjemná akce. Dost jsem se pobavila hlavně s lektvarama. Jako čarodějnice jsem si to fakt užila, když jsem chodila kus za oběťma mých lektvarů a pozorovala jak moc se snaží,ale jsou odmítáni. Holt sexuální loudil se musí snažit. Musím zkonstatovat, že klukům to fakt šlo. Byli všichni skvělý.
Díky a snad to za rok bude stejně dobrý.

PS: Nemáte prosím někdo kontakt na Hače nebo link na jeho stránky s fotkama?
Fotil můj bodypainting před herní svatbou a já bych ty fotky moc ráda aspoň viděla. Díky za pomoc

Tarenor's Bild

Tak jak se vám letošní ročník líbil? Máte nějaké komentáře, návrhy či připomínky? Pište sem či přímo komentujte a hodnoťte na záznamu v kalendáři.

Osobně chci poděkovat všem hráčům, které jsem měl tu čest poznat a vyučovat, zvláště těm, kteří se interaktivně učili léčitelství (elfové) a Artep a Markétě, kterým byl v lečitelství udělen za třetí stupeň diplom Smile

Dále chci poděkovat reálně zraněným, že se chovali víceméně poslušně a nechali se ošetřit. Opět nejčastěji zraněnými částmi těla byly ruce a hlavy.

No pak chci poděkovat dalším organizátorům za to, jak se s nimi dobře spolupracovalo a Petru Braťkovi (a dalším) za práci na fantasy vesničce.

S tím souvisí dva dotazy: Je někdo ochotný se na místě zdržet do 30. června, aby nám to tam někdo nezničil/rozkradl, než bude právě 30. další kolo přivezení materiálu? A dále, jsou k dispozici další dobrovolníci na nakládku v Praze, vyložení na místě a stavbu od 30. června dále? Pokud ano, dejte prosím o sobě vědět.

Správce LARP.cz
Krakonošovo's Bild
User offline. Last seen 34 weeks 1 day ago. Offline

Nabízím odvoz autem na Erien, pro 1-3 lidi, ve čtvrtek odpoledne, zhruba ze směru Hořice, Jičín, Poděbrady, a přilehlá místa, případně Hradec Králové.
Včetně zpětného návratu v neděli.
kontakt: h [dot] m [dot] m [dot] m [dot] m [at] seznam [dot] cz
tel.: 724 336 624
Pepetrix

Tady je Krakonošovo! www.zrudnik.rajce.idnes.cz
User offline. Last seen 46 weeks 20 hours ago. Offline

HLEDÁ SE: Na Erien 2011 hledám kohokoliv, kdo by měl chuť mi na hře pomoci jako mladší mistr alchymie. Jde o to mě zastupovat, když budu muset být na jiném místě a pomáhat s výukou. Pravidla už jsou připravená, takže si je stačí projít. Ozvěte se na email: ZitovaL [at] email [dot] cz

User offline. Last seen 1 year 22 weeks ago. Offline

zdar tady monk chtěl bych vám oznámit že byl založen nový larp-shop obchod ještě není v plném provozu ale veškeré zboží by na něm mělo být do konce září pokud hledáte zbraně,zbroje,šperky,stany,kostýmy,opakovací kuše,víno a mnoho dalších věcí tak se podívejte zároveň pokud máte co nabídnout vy tak se ozvěte spolupráce se nebráním www.kamelot-shop.cz Smile

Tarenor's Bild

Přibyla Hačova galerie

Správce LARP.cz
Olaf Swensson's Bild
User offline. Last seen 1 week 5 days ago. Offline

Pro mě osobně nejpodařenější ročník, kterej zážitkově překonává pouze první zkušenost se Zlenicema (poprvé je holt poprvé)
Z mýho pohledu byly velmi podařený pravidla, změny byly vysvětleny a nedošlo k nějakým velkým nedorozuměním. Jako pomocník mistra válečníka jsem si to řádně užil a zjistil jsem, že mě to řvaní na lidi prostě baví Wink
A v sobotu odpoledne nádherný bitky coby zombíci nahoře v lese. Všechny arény, skřetboly, souboje na ňadra byly prostě mazec. Všechno nakonec dokonaly střety "průzkůmných" skupin, ochrana žen či rumu a nakonec Linuxáci versus Windowsáci, to mě dodělalo... Jenom škoda, že spoustu lidí už nemělo chuť (nebo čas) si před odjezdem zabojovat.
Nakonec hluboce vyseknutá poklona orgům, bo si to prostě zasloužíte.

Tarenor's Bild

Podělte se o svůj komentář i pro návštěvníky stránky
http://www.larp.cz/akce/1127/erien-2010-nova-zeme-zlenice
Máte-li fotky, či chuť napsat větší text, budeme jen rádi Smile

Správce LARP.cz
kosak's Bild
User offline. Last seen 18 hours 28 min ago. Offline

Letos jsem na Erienu byl poprvé a musím říci, že se mi tam líbilo. Vidím to tak, že příští rok pojedu opět.

Líbil se mi systém šátrh s životy a v neděli pivo za 5,- a taky aréna byla fajn hlavně ta magická Laughing out loud
Nelíbilo se mi ustavičné běhání do kopce, ale stím orgové nic nanadělají. Je to jen o mé pohodlnosti.

Každopádně tuto akci doporučuji všem, kteří hodlají přijet příští rok na Erien poprvé.

Gwendy's Bild
User offline. Last seen 16 weeks 1 day ago. Offline

Zbyly nám nějaké nerozebrané nálezy. Pokud něco po Zlenicích postrádáte, dejte vědět.

Maron's Bild
User offline. Last seen 31 weeks 4 days ago. Offline

Za Šluka Laughing out loud

Takže za národ Kalmundů, nebo také ještěrek... Musim říct že to byla velice ale velice EPICKY povedená akce, hru sem si užil až až, super společnos, hlavně čičinky, Pan Pepe(Marvin) jeho šílený Bratr Lamariol(To sem napsal blbě soráč Laughing out loud) EPICKÁ aréna, supr pravidla.... Jediný co tak budu vytikat nekterým hráčům: lidi když za váma příjde zhulenej kalmund, řekne vám že jeho víra obsahuje Hulení (Šluk) , Lihoviny( Kvase) a halucinogení houbičky (Smažka) a vy mu pak na tu bohokalbu nepříjdete, tak se ten Kalmund sebere, večer se strašně vožere (1x Demižón vína) a ráno ho jeho druhové naháněj po celim hernim uzemí takže příště si beru řetězi, a budu vás tam tahat násilím....
to je asi tak jediná vítka která samozřejmě nepatří našim EPICKÝM orgům. Ještě jednou děkuju všem lidem co se podíleli na tomto EPICKÉM příběhu.. Příští rok zase Laughing out loud

S pozdravem Šluka,Kvase a Smažky
Váš Maron

Krakonošovo's Bild

Letošní ročník Erienu byl jedním slovem EPICKÝ...
Jako bestiář jsem sice pravidla a dovednosti moc neřešil, prostě jsem na hráče naběhl a chcípl, ale bylo to supr v tom, že se nás hráči nebáli tak moc, aby před námi utíkali, jako loni Cool , protože neměli takový strach o svou postavu.
Jediná výtka, bylo celkem málo klasického obyčejného bestiáře. Nebo alespoň co jsem viděl, my dva - medvěd a liška (fajn potyčky s Horaly), a pak nějací dva chlupáči nahoře u Nekroušů.
Ovšem, že to byl nejlepší zážitek ze všech podobných akcí, a vlastně nejen z nich... o tom není třeba se bavit..
Arény všeho druhu byli naprosto exklusivní, náhodné zbraně, aréna mágů a souboj Koláčků a Hubeňourů... EPIC! plus dobré pivo a výborné kuřátko, skvělá parta lidí - že bylo hráčů méně kvůli PP bych momentálně bral spíš jako plus, kostýmová úroveň byla dost dobrá....
Tímto bych chtěl organizátorům a hráčům (kteří ovlivňovali děj hry řekl bych celkem výrazně, což bylo další velké plus) vzdát hold za tuhle epesní a epickou akci. 5 z 5 si zaslouží. Vivat Erien!

Kitekat's Bild
User offline. Last seen 1 year 31 weeks ago. Offline

Mňau
Na Zlenice jezdím pravidelně od roku 2003, za nejlepší ročník jsem dlouho považoval 2004,následující měli tendenci klesavou. Bylo to dáno asi tím, že tato tradiční akce hledala svojí novou tvář. A tu letos opravdu našla a myslím si, že hravě překonala onen můj rok 2004 X).

Takže Erien 2010 hodnotím velice kladně a řadím ho mezi nejlepší akce co jsem vůbec zažil. Velmi oceňuji pravidla a systém šatrh s životy. S některými dovednostmi si to chce ještě pohrát, něco přidat, něco zrušit. Myslím, že třeba kouzelník by zasloužil víc prostoru a alternativní kreativity (zaveďme efektáře! Laughing out loud)

Velkým kladem oproti předchozím ročníkům bylo také to, že hráči byli součástí příběhu a věděli co se děje a kdo je kdo. To se zvládlo na jedničku.

Nakládaný hermelín se fakt povedl. A růžová limonáda taky.

Neustále bylo co dělat.

A jak bylo málo lidí, tak to bylo krásně komorní a přátelské. Supr byla i členitost rasová a náboženská. Velmi zábavná byla aréna.

Takže všechna čest orgům, hráčům, doufám, že se líbily kočky a za rok nějaký to epický dobrodružství zase Wink

Můžete nám vzít naše životy, ale ne naši EPIČNOST!! mňááááu
BENY Veliky's Bild
User offline. Last seen 9 weeks 2 days ago. Offline

Akce se mi velmi líbila, bylo to moc fajn...

A co se mi líbilo? To, že sme v šesti zablokovali herní území Crazy , novej způsob pravidel s životama a archetypama a vůbec vše bylo fajn.

Co se nelíbilo? Nemám moc rád "všemocný" zásah orgů do děje, ale chápu, když sme pozastavili celou hru, tak to bylo nutný, ale nemuselo se to těm dole oznamovat vysílačkou že už jdeme aby se na nás připravili v průchodu Wink

P.S.: "U Satyruse! Tohle je naše země, táhněte pryč... Ehmm... máš obrázek?" Tongue

Bojuj a přežiješ!
Kdo uteče ten vyhraje a ránu do zad dostane!
Akirfa's Bild
User offline. Last seen 1 year 16 weeks ago. Offline

Dámy a pánové, dovolím si vás požádat o zpětnou vazbu, co se vám líbilo a hlavně se nebojte říci, co se vám nelíbilo - ať víme co zachovat a co změnit. Díky

Krakonošovo's Bild

Zdravím,
tady najdete něco málo fotek z Města, Arény a soukromých ohnišť od Lamariona z Krakonošovců..
http://zrudnik.rajce.idnes.cz/Erien_2010/
dost z toho je foceno po sekvencích, které navazují v někdy velmi povedené momenty, takže omluvte velké množství podobných fotek.
Příjemné prohlížení

Tarenor's Bild

Rádi bychom vás, drazí hráči, upozornili, že dnes je poslední možnost platit předem na akci Erien a ušetřit tak 50 Kč.

Dále na stránky byla nahrána poslední verze pravidel, vytvořena sekce "kdo je kdo" a vyhlášen konkurz na pár zajímavých postav.

více a stránkách akce
http://zlenice.asf.cz

Správce LARP.cz
Tarenor's Bild

fangor napsal(a):
Ahoj všichni,

nevíte někdo kde se letos můžou stavět stany? Moje skupina přijede už v pondělí, jestli bude dobré počasí, tak ať víme kde si je můžem postavit.

Myslím, že mohu zodpovědně říci, že se dá stanovat tam, kde je to posečeno a přitom to není v oblasti za příkopem, kde se bude stavět město (a v průběhu her fantasy vesnička).

Správce LARP.cz
fangor's Bild
User offline. Last seen 2 days 1 hour ago. Offline

Ahoj všichni,

nevíte někdo kde se letos můžou stavět stany? Moje skupina přijede už v pondělí, jestli bude dobré počasí, tak ať víme kde si je můžem postavit.

Kuře's Bild
User offline. Last seen 3 weeks 5 days ago. Offline

Lidičky, kdo máte v plánu do budoucna využít
akci Stavbu na své parcelce, a chtěli by jste si tam něco svého stavět.
Bylo by fajn kdyby jste mi do čtvrtka večer poslali alespoň koncept.
Popřípadě jeli v pátek na Osídlení erienu.
díky
mail: Kuren [at] email [dot] cz

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Nejbližší larpy