Středozem opět ožívá na Moravě


Lumenn - zveřejněno17 Květen 2012

 

Kalendář: Moravský Pán Prstenů

Je to už přes pět let, kdy jsem si splnila svůj sen, který jsem nosila v hlavě od třinácti let. To jsem jako malé škvrně byla obrovským fandou Pána prstenů a hltala Tolkienovy knihy stále dokola. Pak jsem si poprvé koupila Pevnost a dočetla se, že existuje něco jako dřevárny a že si tam lidi na fantastické světy včetně Středozemě hrají. Netrvalo dlouho a měla jsem první, naprosto tragický dřevěný meč a elfí kostým z tepláků, košile a pláště z potahu na křeslo. Ale první bitvy ze světa Středozemě jsem se dočkala až v roce 2007 – a byl to Moravský Pán Prstenů.

 

 

Stará značka, noví orgové

Možná jste tam ten rok byli také, a nebo ještě mnohem dříve. A třeba to pro vás také byla jedna z prvních bitev a máte na ni nesmazatelné vzpomínky. A třeba víte, že poslední ročníky MPPčka stály tak akorát za zlámaný meč z hokejky. Ale těm časům odzvonilo. Protože je tady nový organizační tým, který je odhodlaný téhle akci vrátit zašlou slávu. Takže je čas na reklamu, abychom si MPPčko nedělali pro svou vlastní onanii nad dokonalostí Tolkienova díla, ale aby z ní mělo zážitek co nejvíce lidí.

 

Na co se můžete těšit

Bitva to bude ta z těch levnějších – a to není jejím nedostatkem, alebrž její předností. Protože jsme si tak nějak dali za úkol dokázat, že bitvy jdou dělat cenově po staru, ale kvalitativně "po novu". A chystáme toho vskutku mnoho, těšit se můžete na malou-velkou procházku Středozemí, minimum provázků, atmosférické postavy a epickou závěrečku s téměř filmovým vystoupením, kdy se utká (nejen) ve slovní bitvě Aragorn s Ústy Sauronovými, aby se pak spojené síly Světla pokusily zbořit Barad Dur či naopak jejich protivníci ze strany Temna zničili svými okovanými botami Minas Tirith. Ale ať už to dopadne jakkoli, hobiti z Kraje přežijí všechno a pohostí vás svým dobrým a výživným jídlem – samozřejmě v ceně registrace. Ječmínek Máselník také povede krčmu U Skákavého poníka, kde si za lidové ceny budete moci prolít hrdlo alkem i nealkem.

 

Registrace už běží!

Zní to dobře, ne? Tak na co ještě čekáte? Až se tenhle článek rozplyne jako krásný dřevárnický sen? Ale no tak, my to myslíme úplně vážně! Přesvědčit se budete moci již za měsíc, od 15. do 17. 6. 2012 kousek od vesničky Ptenský Dvorek na Prostějovsku.

Vyrobili jsme pro vás i tenhle dokonalý a krásný letáček, který můžete volně šířit mezi vaše přátele/příbuzné/nepřátele/sousedy/spolužáky/kolemjdoucí (*nehodící se škrtněte). Každopádně na něm najdete vše podstatné, včetně webu, kde zjistíte to, co se na letáček nevešlo a kde se také budete moci registrovat za jednu z osmi stran, což (jak pevně doufám) po přečtení téhle anotace určitě chcete udělat:)) Takže konec řečí, ať vás nezdržuji a na všechny se těšíme na po letech prvním MPPčku, co bude stát za to

 Lumenn


Leták je určen k volnému šíření:)

 

http://moravskypanprstenu.blog.cz

 

 

Základní informace
Název akce: Moravský Pán Prstenů
Datum: 15. - 17. červen 2012
Místo konání: Ptenský dvorek
Webové stránky: http://moravskypanprstenu.blog.cz
Pořadatel: Indy_Liz, Lumenn, Indy_Liz
Typ: Larp-bitva (Fantasy)
Počet účastníků: 100 a více
5
Váš hlas: Žádná Průměr: 5 (2 hlasů)

To bude fakt dobrá akce už se moc těším škoda že už mají za elfi plno :-((((

facebook