Helmáč 2011: Genocidium


Hoody - zveřejněno16 Červen 2011

Kalendář: Helmáč 2011

Dámy a pánové, milí hráči i diváci!

Ve dnech 3. 8. – 7. 8. 2011 v Rozkoši u Znojma se uskuteční již 6. ročník tradiční hry Helmáč 2011 - Genocidium s dobýváním reálné hradby. Akci pořádá fantasy skupina BaaToR ve spolupráci s Moravian LARP, o.s.

Opět se setkáme v krásném prostředí malebného údolí kolem říčky Rokytné poblíž vesnice Rozkoš u Znojma. Opět na Vás čeká víkend plný zábavy, soubojů a hudby.

Po úspěchu loňského ročníku, kdy již příběh nevycházel z knih J.R.R. Tolkiena Pán Prstenů, ale ze světa BaaToRu a jeho legend, jsme se rozhodli v této dějové linii pokračovat. Herní svět se bude odehrávat, stejně jako loni, ve stejném čase, ale západně od města Kedrasu. 

Tradičně se můžete těšit jak na bitvu v terénu, tak i na hradbě. Questová část bude cca dvouhodinové tažení herním světem a následně při závěrečném dobývání hradby budou obě strany postaveny do rolí útočníků a obránců. Hradba, letos mohutnější, s více věžemi a více branami je k tomu totiž uzpůsobena a skýtá nové strategické možnosti dobývání.

Letošní ročník akce nabídne také mnohem více zábavy. Ve čtvrtek bude možné si například vyzkoušet dobývání hradby na několik způsobů a v pátek čeká na účastníky den plný turnajů a soutěží jak pro jednotlivce, tak pro skupiny. 

Nebude chybět ani kulturní zpestření, o které se letos postarají hned dvě historické kapely: v pátek zahrají a krev zaručeně rozproudí Vrbovské vrby (Slovensko) ) a v sobotu se můžete těšit na epické a romantické písně znojemské skupiny Lucrecia Borgia, která sklidila nebývalý úspěch na loňském ročníku.

Více informací na webových stránkách akce 

helmac.bitva.cz


 

   

 

Základní informace

Datum: 3. - 7. srpen 2011
Pořadatel: Hiram
Skupina:
Typ: Larp-bitva (Fantasy)
Počet účastníků: 400
Další informace: 15+, Hra vhodná pro nováčky, Hra vhodná pro zkušené, Životový systém,

Podpora o.s.: Moravian LARP, o.s.

 

0
Váš hlas: Žádná

facebook