Napsali o nás


Tarenor - zveřejněno11 Květen 2010

  • květen 2010, Pevnost, text: Pavel Gotthard

LARPerův průvodce po internetu

Larp – portál do světa larpu 
http://www.larp.cz 

Larp.cz je největším českým larpovým rozcestníkem a ideálním místem, kde začneme naši exkurzi po internetu. Součástí tohoto portálů je nejrozsáhlejší český kalendář larpových akcí, který je naprostou nutností pro orientaci v tom, co se kde hraje.
Kromě tohoto kalendáře, diskusního fóra a fotogalerie se na tomto webu objevují i různé praktické články a zhodnocení larpových akcí. Roztomilým doplňkem je okno s aktuálním počasím a možnost hodnocení každé proběhlé akce.
Larp.cz se snaží plnit funkci portálu v plném významu tohoto slova. To jest sdružovat různé funkce pod jednu hlavičku, směrovat hráče k larpům, které chtějí hrát, a usnadňovat sdílení informací a zkušeností mezi nimi. Je určený jak larperům, tak široké veřejnosti včetně médií. Portál si zakládá na své otevřenosti, takže je sem možné jednoduše vložit pozvánku, článek či inzerát a podílet se tak na růstu tohoto rozcestníku. 
Portál funguje od září 2009 a je stále ve vývoji. Momentálně ho čeká především nový grafický kabátek. I přes své mládí si již portál Larp.cz získal – zejména díky nepostradatelnému kalendáři – své stálé místo v mnoha internetových prohlížečích.
Majitelem a provozovatelem portálu je Asociace Fantasy, o.s., na jeho vedení se podílí Miroslav „Tarenor“ Drozen z ASF a Michal "Mealtiner" Truhlář z Moravian Larp, o.s.

0
Váš hlas: Žádná

facebook